Servei 24 hores

608 868 497

Horari

09.00h a 13.30h - 15.30h a 19.30h

Demana cita on-line

Demana visita on-line!

Horari

09.00h a 13.30h - 15.30h a 19.30h

BLANQUEJAMENT DENTAL AMB PHILIPS ZOOM WHITE SPEED

Philips Zoom White Speed és el tractament de blanquejament professional més sol·licitat del món. Més de deu milions de pacients ja l’han utilitzat per aconseguir un somriure més blanc i lluminós.

A Dental Verdaguer el posem al teu servei per que el puguis gaudir!

En que consisteix el blanquejament dental?

És un tractament estètic que aconsegueix reduir vàries tonalitats el color de les dents aportant a la vegada més lluminositat.

El seu objectiu és eliminar les tincions produïdes per l’alimentació (cafè, te, vi negre, begudes de cola, etc.), hàbits tòxics (tabac), un inadequat hàbit d’higiene oral, l’envelliment natural de les dents o pels graus més lleus de tinció per tetraciclines (antibiòtic). D’altra banda, no totes les tincions o enfosquiments dentals poden eliminar-se a través del blanquejament, sinó que poden requerir-se altres opcions estètiques com les facetes o corones de ceràmica (en graus més elevats de tetraciclines o en casos de fluorosi).

Com funciona Philips Zoom?

A dia d’avui està considerat el número 1 en emblanquiments dentals ja que aconsegueix aclarir el nostre somriure de manera quasi immediata.

La seva eficàcia és superior a qualsevol altra alternativa perquè el gel blanquejador (peròxid d’hidrogen) inclou un impulsor de pH que, en combinació amb la tecnologia LED de la seva làmpada, accelera el procés ajudant-nos a reduir fins a 8 tonalitats en menys d’una hora de tractament. A la vegada que s’aconsegueix reduir de manera significativa la hipersensibilitat dental, el principal efecte secundari de l’emblanquiment com a conseqüència de l’obertura del porus de l’esmalt.

Tot i que els resultats es fan evidents d’immediat, per tal d’obtenir els millors resultats possibles és important abstenir-se durant les primeres 72 hores de consumir aliments, begudes o substàncies que puguin tacar de nou les dents. Portant a terme una dieta blanca evitarem l’entrada de pigments a l’interior de les dents mentre el porus de l’esmalt no es tanqui. D’altra banda, caldrà reforçar el resultat obtingut a la clínica amb un kit de blanquejament domiciliari, que serà administrat, pautat i supervisat pel teu dentista.

Quins pacients poden beneficiar-se del blanquejament dental?

Quasi bé tots els pacients. Si bé caldrà fer una revisió prèvia per tal d’assegurar un bon estat de salut bucodental (absència de càries, malaltia de les genives, etc.) qualsevol persona que tingui una boca sana pot realitzar-se aquest tractament.

No és recomanable en menors de 18 anys ni en pacients embarassades o lactants.

Quant de temps duren els resultats de l’emblanquiment?

Seguint les instruccions d’higiene oral i pautes de manteniment que et proporcionarà el teu odontòleg, les teves dents sempre haurien de lluir més blanques que abans del tractament. Tot i així, degut a l’habitual consum de substàncies que provoquen tincions, és possible que amb els anys es perdin alguns tons de blanc i pugui ser necessari el manteniment ocasional amb el gel blanquejant domiciliari.

I tu, vols brillar amb Philips Zoom? Demana’ns cita i valorarem el teu cas de manera personalitzada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.