Servei 24 hores

608 868 497

Horari

09.00h a 13.30h - 15.30h a 19.30h

Demana cita on-line

Demana visita on-line!

Horari

09.00h a 13.30h - 15.30h a 19.30h

TENIM NOVA TECNOLOGIA PER FER UN BON DIAGNÒSTIC!

Disposem de tecnologia d’última generació per tal de garantir-te la màxima fiabilitat durant la fase del diagnòstic. Els resultats en 3D reduiran la quantitat de cites a la clínica i el temps de tractament amb nosaltres, ja que partirem d’un diagnòstic més exhaustiu i alhora eficaç.

Us presentem la última adquisició: La CS 8200 3D, un sistema versàtil amb diferents modalitats que inclou imatges panoràmiques 2D, imatges CBCT, escaneig d’objectes 3D i imatges cefalomètriques opcionals gràcies a millores en els camps de visió estesos i algorismes increïblement avançats que ajuden els professionals a veure més i així aconseguir majors resultats per als seus pacients. Té sis camps de visió i aquests cobreixen des de les aplicacions clíniques més usuals a tractaments més específics i avançats.

Gràcies a aquesta tecnologia podem realitzar escanejos de resolució ultra elevada (75 μm) per poder observar els detalls més petits de la morfologia del canal radical i, també, pot capturar imatges d’arcs dentals enters, incloent-hi tercers molars, en una sola exploració, per tractaments de casos complexos d’implants, casos periodontals, de cirurgia oral i ortodòncia.

Una vegada capturada una imatge, disposem de la millor qualitat d’imatge de Carestream Dental, a més dels nous algorismes de programari avançat que ofereixen la màxima fiabilitat durant la fase del diagnòstic.

Si vols que et fem un diagnòstic complet, ara el podem fer amb totes les garanties J

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.